Nyheter

Nya Kollegor!

Vi hälsar två nya kollegor varmt välkomna till Protan!


Extrema byggkrav på en av världens nordligaste campingplatser

Det är högsäsong på en av världens nordligaste campingplatser på Nordkapplatån. Och att uppgradera serviceanläggningen med nytt tak i vinter, var ett jobb som krävde expertis.


Framtidens tak nominerat till Byggbranschens Innovationspris

Protan är tillsammans med Bergknapp en av åtta nominerade till Byggbranschens Innovationspris 2019, med vår unika lösning BlueProof Green, som kombinerar gröna taklösningar med vattenfördröjning på tak.


Tar plastgrepp med nyutvecklad PVC-lösning

Genom att använda miljövänlig PVC i den artificiella tångskogen i sina burar, har uppfödargiganten Grieg Seafood blivit en pionjär i att reducera de stora mängderna plastavfall som havsnäringen skapar.


Byggforum 2019

Tack till våra besökare!


Så tömmer det vattnet - på taket

Klimatforskare är inte i tvivel; extremväder är det nya normala. Skyfall, översvämningar, värmeböljor och blåst. Vi måste rusta oss för framtidens extremväder, och vi måste göra det nu.


Konsten att täcka en gigant i alla slags väder

Ett tak mer än två och en halv gånger så stort som Petersplatsen i Rom och en promenad på nästan på en och en halv kilometer runt byggnaden. Protan Entreprenad har tätat taket på Norges största lagerbyggnad - Europris nya huvudlager.


Vinnaren av Takpriset 2018!

Klippans Yllefabrik är ett utmärkt exempel på renovering av ett bandtäckt tak med ett modernt material som håller i många år.


ELMIA VA-mässan

Ett stort tack till alla er som besökte vår monter på VA-mässan i Jönköping.


Mässor 2018

Här träffar ni oss under hösten. Få en inbjudan här!