Nyheter

Konsten att täcka en gigant i alla slags väder

Ett tak mer än två och en halv gånger så stort som Petersplatsen i Rom och en promenad på nästan på en och en halv kilometer runt byggnaden. Protan Entreprenad har tätat taket på Norges största lagerbyggnad - Europris nya huvudlager.


Vinnaren av Takpriset 2018!

Klippans Yllefabrik är ett utmärkt exempel på renovering av ett bandtäckt tak med ett modernt material som håller i många år.


ELMIA VA-mässan

Ett stort tack till alla er som besökte vår monter på VA-mässan i Jönköping.


Mässor 2018

Här träffar ni oss under hösten. Få en inbjudan här!


Jobba smart med Protans prefabricerade detaljer

Det är många små detaljer som ska på plats när man lägger tak och kvaliteten på svetsarbetet är avgörande för att taket blir tätt och säkert. Med Protans prefabricerade detaljer förenklar och effektiviserar vi takmontörens arbetsdag.


Protan på Nordic Architecture Fair

Under två dagar möttes de som tillverkar produkter, de som designar produkter och de som planerar och bygger husen. Idag gör man affärer med varandra, men på sikt måste man också samarbeta om att hitta nya, hållbara lösningar.


Nordic Architecture Fair

VÄLKOMMEN TILL DEN NORDISKA MÖTESPLATSEN FÖR FRAMSTÅENDE ARKITEKTUR OCH STADSPLANERING! Besöka oss på mässan i monter F02:49!


Bryter mot dansk konkurrenslag

Erik Øyno, koncernchef Protan, kommer nu att satsa på den danska marknaden. "Nu kan vi äntligen konkurrera på lika villkor"