Hållbarhet i Protan

Hållbarhet i Protan

Vi utvecklar och erbjuder membran, taksystem, ventilationssystem och tekniska textilier för byggbranschen och den marina industrin. Vi vill vara den föredragna partnern och arbetsgivaren för en grönare framtid.

arrow_downward

I över 80 år har Protan satsat på bra idéer och innovation. Vi erbjuder morgondagens lösningar för en grönare industri. Som en global marknadsaktör har vi på Protan ett särskilt ansvar när det gäller hur vi producerar och levererar våra tjänster. Vi har lång erfarenhet av att kombinera klimatåtgärder, värdeskapande och samhällsnytta. Därför vet vi att en hållbar verksamhet leder till de bästa och mest lönsamma lösningarna för alla involverade.

Med våra framtidsinriktade lösningar bidrar vi till att kunderna uppnår sina egna hållbarhetsmål.

Protans tillvägagångssätt

Protan ska drivas med hållbarhet i fokus, och alla beslut vi tar i framtiden ska leda oss i en hållbar riktning. Vi arbetar kontinuerligt med att minska vår miljöpåverkan och förbättra vår arbetsmiljö. Vi ska se till att summan av det vi ger är större än det vi tar. För oss handlar hållbarhet om miljö och klimat, sociala förhållanden och hur vi driver företaget.

DJI_0194.jpg

Upptäck vår hållbarhetsrapport!

Upptäck våra hållbarhetsmål, koldioxidredovisning (omfattning 1, 2 och 3) och nyckelfokusområden som fastställts genom vår dubbla väsentlighetsbedömning. Denna rapport uttrycker vårt engagemang för hållbarhet och beskriver våra ansträngningar för en mer ansvarsfull framtid.