headerbilde nyhetsbrev .jpeg

Protan Futureproofing Waterproofing

Med över 80 års erfarenhet har Protan utvecklat innovativa lösningar för en global marknad och ett krävande klimat.

arrow_downward
Etablerad
Etablerad
1939
Anställda
Anställda
900
Omsättning per år
Omsättning per år
2022: MNOK 2695 / MEUR 261

Om Protan

Med över 900 anställda, varav 150 är baserade på vårt huvudkontor i Drammen, uppgick vår omsättning 2022 till 2,6 miljarder norska kronor.

Vårt största affärsområde är tak och membran. Vi är också specialiserade på skräddarsydda ventilationssystem för gruvor och tunnlar. Dessutom tillverkar vi lager- och industrihallar i PVC, utrustning för översvämningsskydd, vattenbrukslösningar, oljesäckar, oljebommar med mera. Dessa produkter exporteras över hela världen. Protan är också ett av norra Europas ledande takentreprenadföretag.

Med över 80 års erfarenhet har Protan utvecklat innovativa lösningar för en global marknad och ett krävande klimat. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer för att vara ledande inom teknik, miljölösningar och expertis. Denna unika erfarenhet och insikt gör det möjligt för oss att leverera flexibla, skräddarsydda lösningar som är anpassade till lokala krav - oavsett om kunden behöver ett vattentätt miljövänligt tak, utmanande ventilation eller annat skydd som kräver en tekniskt avancerad lösning.

Mer information om Protan