Skydda alla taktyper med Protan SE-membraner

Skydda alla taktyper med Protan SE-membraner

Oavsett om det är platt eller böjt kan SE-membranet tillverkat av Protan installeras överallt. Den mjuka PVC-membranet anpassar sig enkelt till olika klimatförhållanden.

Protan SE-membranserien är en polyesterförstärkt PVC-membran som används på exponerade takytor. Den kan monteras mekaniskt eller läggas löst i ett vakuumtaksystem. Membranet kan läggas på alla typer av underlag, inklusive både varma och kalla tak. Protan SE-membran kan användas på alla former och kombinationer av tak - platta, lutande tak och böjda tak.

arrow_downward

Vi erbjuder Protan SE-membranprodukter till kunder som rekommenderar att installera exponerade tak i system med vakuum eller mekanisk infästning. Dessa taksystem är lämpliga för platta och lutande tak på nybyggnationer och renoveringsprojekt.

Membranet är tillverkat av mjuk PVC och har polyestertrådsförstärkning. Protan SE-membran innehåller stabilisatorer som gör att produkten klarar höga och låga temperaturer, och produkterna är UV- och flamresistenta.

Produkterna är mycket tåliga mot rivning, vilket är särskilt viktigt för mekanisk infästning på tak som är utsatta för vind. Protan SE-membran, som förblir flexibelt vid kallt väder, är den enklaste produkten att installera under hårda temperaturer, vilket är en fördel i nordiska klimat.

Protan-membranprodukterna har en unik halkfri yta som standard, vilket ger en estetiskt tilltalande yta. Jämfört med material utan halkfri yta utgör detta en betydande säkerhetsfaktor vid gångtrafik på taket, särskilt i vått väder under installation och regelbunden underhåll.

Den halkfria ytan är även estetiskt tilltalande. Membranet svetsas samman med varmluft.