Protan Entreprenad samlas i ett företag

Protan Entreprenad AB är på väg att avsluta ett mycket bra år, med hög aktivitetsnivå i alla våra fyra avdelningar och en fin ökning av den totala omsättningen. Vi är med andra ord en robust verksamhet och en solid samarbetspartner för våra kunder. Vi lägger vår stolthet i att leverera våra projekt i tid och med hög kvalitet.

För att positionera oss och stärka oss på marknaden samt vara mer rustade för framtida expansion har vi beslutat att fusionera Alingsås Tak och Solsta Tak (Karlstad) in i Protan Entreprenad AB från och med 1 januari 2019.

Utöver avdelningarna i Alingsås och Karlstad, har Protan Entreprenad AB avdelningar i Stockholm och Örebro.

Fördelen med att bli ett företag är att vi samlar kompetens, erfarenhet och många duktiga människor i en större enhet. Tillsammans är vi starkare, och detta gör oss ännu mer flexibla och leveranskraftiga.

Denna förändring får ingen praktisk betydelse för er som kund. Det är samma duktiga takläggare, arbetsledare och projektledare som ska fortsätta att leverera tak- och membrantjänster av bästa kvalitet.

Alla avdelningar i nya Protan Entreprenad AB är effektiva och välorganiserade verksamheter som kan visa på goda resultat: Alingsås fick nyligen en stor entreprenad på Sjukhuset i Borås som kommer att ge bra sysselsättning under vinter och vår. Örebro har haft ett mycket bra 2018 där serverhallen som tillhör näthandelsjätten Amazon i Katrineholm visar på avdelningens förmåga att leverera hög kvalitet på stora projekt. Karlstad har haft ett väldigt bra utveckling fram till dags datum och det ser ut att fortsätta året ut. Det stora projektet för emballageproducenten BillerudKorsnäs på 32 000 m² i Grums har haft stort fokus hela året, och har visat hur det är möjligt att lägga stora tak med hög kvalitet, precision och effektivitet. Stockholm skall göra tätskiktet på Lidls huvudkontor med tillhörande butik i Barkarby åt Serneke under vår och sommar 2019.

I samband med fusionen lanserar Protan Entreprenad nya hemsidor. På protanentreprenad.se hittar ni vår nya huvudsida, och det är enkelt att hitta respektive avdelningssidor härifrån. Vi är speciellt stolta över att kunna visa upp välskrivna artiklar om några av våra stora och spännande projekt de senaste åren.

Protan Entreprenad hemsida

Protan takentreprenörer är totalleverantörer inom tätning av tak och terrasser och levererar säkra lösningar för radontätning. Kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet är vårt varumärke.

Läs mer

Protan Entreprenad Alingsås

Välkommen till Protan Entreprenad Alingås - din takläggare i Västra Götaland!

Läs mer

Protan Entreprenad Karlstad

Välkommen till Protan Entreprenad Karlstad - din takläggare i Värmland, Dalsland och Dalarna.

Läs mer

Protan Entreprenad Örebro

Välkommen till Protan Entreprenad Örebro. Vi är alltid redo att hjälpa till att hitta rätt lösningar för ditt tak.

Läs mer

Protan Entreprenad Stockholm

Välkommen till Protan Entreprenad Stockholm – din totalleverantör av taktjänster i huvudstadsområdet.

Läs mer