Protan Webshop

Protan Webshop

Protan har takmembran och tillbehör för en rad olika typer av byggnader. Registrera ditt företag idag och beställ produkter enkelt i vår webshop.

arrow_downward
Exponerade tak

Exponerade tak

Protans kvalitetslösningar för exponerade tak är långvariga, robusta i alla typer av klimat, tekniskt sunda och hållbara. Protans taklösningar kan användas på alla typer av underlag, oavsett om det rör sig om nybyggnationer eller renoveringsprojekt. Takbeläggningarna monteras snabbt och alla skarvar svetsas med varmluft.

Se våre produkter innen eksponerte tak her
Omfattande gröna tak

Omfattande gröna tak

Gröna tak blir alltmer populära, särskilt i tätbefolkade stadsområden där det är viktigt att utnyttja tillgängliga takytor. Grönområden och takterrasser ökar värdet både för fastighetsutvecklare och för dem som bor i eller använder byggnaderna.

Se våre produkter innen ekstensive grønne tak her
Radonbarriär

Radonbarriär

Radongas kan inte ses, luktas eller smakas och är det största strålningsproblemet i Norge. Vi tillbringar nästan 93 % av våra liv inomhus, antingen i skolan, på jobbet eller hemma. Därför är det viktigt med ett bra inomhusklimat.

Se våre produkter innen radonsikring
Terrasser

Terrasser

Protan har solida och hållbara system som skyddar verandagolv och balkonggolv mot fukt, mögel, röta och korrosion.

Se våre produkter for terrasser her
Torvtaksmembran

Torvtaksmembran

Torvtak är vanligast på fritidshus, men används allt oftare för att förgylla stadsmiljön.

Grästak är en särskild variant av det som kallas extensiva gröna tak. Extensiva gröna tak kännetecknas av ett tunt lager jord eller växtmedium och typiska växtarter som suckulenter och mossor.

Se våre produkter for torvtak her
Våtrum

Våtrum

Se våre produkter for våtrom her
Protan G - mångsidigt membran för terrasser och våtrum

Protan G - mångsidigt membran för terrasser och våtrum

Se våra produkter för vattentrycksmembran här
Tillbehör

Tillbehör

Protan har ett av marknadens bredaste sortiment av tillbehör och prefabricerade detaljer. Varje enskild komponent har noggrant utvärderats och implementerats i vårt sortiment för att komplettera våra taklösningar och säkerställa en god och varaktig tätskikt med ett snyggt och enhetligt utseende.

Se våre tilbehørsprodukter her