Hedins Bil i Segeltorp är en återförsäljare och serviceverkstad för flera stora bilmärken. I den moderna byggnaden huserar både försäljning och verkstad bakom den skinande fasaden av glas.

Bilhall, restaurang och serviceverkstad
Exponerat Tak + Cool Roof
Sergelstorp
Protan SE 1,6 svart + Protan Cool Roof
419 m² (SE 1,6 svart) + 400 m² (Cool Roof)
Hedins Bil

På Hedins Bil’s avdelning i Segeltorp föll valet av tak på traditionell taktäckning med bitumen på bilhallen. Men den stora byggnaden består av flera delar som har olika behov. Restaurangdelen blev täckt med Protan SE 1,5 millimeter.

Protan Entreprenad Stockholm gör inte bara taktäckningen, utan erbjuder ett komplett paket. Vi står också för taksäkerhet, plåtslageriarbete, takrännor och stuprör. 

Taket är den femte fasaden och valet av tak bidrar till byggnadens profil i närmiljön. Här kan vi ge råd om olika lösningar för att lyfta byggnaden. Hos Hedins Bil blev gavlarna utrustade med lackerad Protan CoolRoof - en vit takduk specifikt designad för att reflektera solljus, ur klimathänsyn, men som också är ett populärt val av estetiska orsaker

Protan Entreprenad AB levererar helhetslösningar för tak av alla slag. Fråga oss om vilka lösningar som passar för ditt byggprojekt. Besök www.protanentreprenad.se för kontakt.