Jobba smart med Protans prefabricerade detaljer

Det är många små detaljer som ska på plats när man lägger tak och kvaliteten på svetsarbetet är avgörande för att taket blir tätt och säkert. Med Protans prefabricerade detaljer förenklar och effektiviserar vi takmontörens arbetsdag.

Vi har ett brett urval av prefabricerade detaljer som förenklar takmontörens arbetsdag. Detaljerna svetsas färdigt i fabriken så att de är klara för montering när de levereras på byggarbetsplatsen.

Flera fördelar

Det finns flera fördelar genom att använda prefabricerade detaljer från Protan. Den ena är att takmontören använder mindre tid åt att bearbeta tätskiktet på byggarbetsplatsen. Reducerade belastning på rygg, knä, skuldror och armar bidrar till att reducera sjukfrånvaro. Den andre är att färre arbetsrelaterade operationer, snabbare framdrift och reducerat tidsåtgång är kostnadsbesparande. Dessutom är prefabricerade detaljer en säker lösning som ger ett snyggt och enhetligt slutresultat.

Protan prefabricerade detaljer:

  • reducerar belastningen och sjukfrånvaro 
  • ökar effektiviteten
  • reducerar timmarna på taket
  • ökar intäkterna
  • ger ett snyggt och enhetligt slutresultat
  • är en säker lösning

     

Stort urval

Med ett av marknadens bredaste urval erbjuder vi detaljer som täcker de allra flesta behov. För en komplett översikt över våra prefabricerade detaljer och lösningar, ta kontakt med oss.

Protan försäljning:

Telefon: 08-564 733 40
E-post: sale@protan.se

 

Utvändiga hörn Invändiga hörn Parapet